.

.

TOTS 21

El regidor d’Esports, Jaume Sànchez, i el director del Club Bikepark Costa Daurada, Àngel Batlle. Foto: Cedida

El regidor d’Esports, Jaume Sànchez, i el director del Club Bikepark Costa Daurada, Àngel Batlle. Foto: Cedida

El pròxim diumenge 19 de març, Altafulla acollirà la segona prova de la Copa Catalunya Infantil de BTT. La prova serà la segona de les onze jornades que formen el calendari esportiu d’aquest 2023, després de la prova inaugural que es va disputar el passat 4 de març al Vendrell. La cita, organitzada pel Club Bikepark Costa Daurada i la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla, acollirà les categories de prebenjamí, benjamí, principiant, aleví i infantil, tant masculí com femení, i es disputarà al voltant de l’Ermita de Sant Antoni d’Altafulla.

El regidor d’Esports, Jaume Sànchez, i el director del Club Bikepark Costa Daurada, Àngel Batlle, han presentat aquest matí la prova en el mateix entorn de l’Ermita on es disputaran les curses. L’edil d’Esports ha destacat l’organització d’aquest tipus de proves esportives on es compta amb una alta participació amb ciclistes “que provenen tant de Catalunya i Aragó”, i que, en aquest sentit, “a Altafulla s’està fent bona feina per a acollir esdeveniments d’aquest tipus”. Sànchez ha qualificat de “meravellós” l’entorn de l’Ermita “que reuneix les característiques idònies per a realitzar jornades com les d’aquest diumenge”.

La zona tindrà tres circuits diferenciats per a les diferents categories: el primer, per a les categories prebenjamí i benjamí, tindrà 750 metres i evitarà les pujades fortes. Per a la categoria principiants s’ha dissenyat un circuit d’1,5 quilòmetres que tindrà un corriol tècnic i alguna pujada exigent. I per últim, els alevins i infantils disputaran 2,45 quilòmetres en un circuit que també començarà en pujada i que tindrà més corriols, drops i pujades dures. Les inscripcions per a la carrera es tancaran dimecres dimarts 15 de març a la mitjanit.

Àngel Batlle, director del Club Bikepark Costa Daurada, s’ha mostrat molt satisfet amb què Altafulla torni a ser seu de la Copa Catalunya Infantil de BTT i ha confirmat que s’espera l’arribada d’uns 200 corredors d’arreu de Catalunya i Aragó. També ha avançat que molts d’aquests provindran de les escoles de ciclisme amb què compta el Club Bikepark Costa Daurada, entre elles la d’Altafulla. La jornada començarà a les 8:30h del matí amb la recollida dels dorsals i les primeres curses s’iniciaran a partir de les 10h. L’hora de finalització està prevista cap a les 14 hores de la tarda.