.

.

TOTS 21

El Pot Petit ha posat el colofó final aquest diumenge 9 de maig, Foto: Ajuntament

Cinc mesos després del seu inici, arriba el moment de fer balanç de la temporada 2021 del Teatre Auditori del Morell. Una temporada que ha estat atípica, pels aforaments limitats, els confinaments comarcals i les mesures higièniques i de seguretat que s’han hagut d’implantar, però també molt satisfactòria per la resposta del públic. Així, pràcticament 2.000 persones han gaudit de la desena de propostes que han pujat a l’escenari des del mes de gener i fins aquest mateix mes de maig, amb espectacles musicals, teatrals, infantils, de circ… Una temporada amb unes bones xifres a la qual la banda familiar El Pot Petit ha posat el colofó final aquest diumenge 9 de maig, amb dues funcions amb totes les entrades exhaurides.

“Estem realment contents de la resposta del públic, ja que la meitat dels espectacles han penjat el cartell d’entrades esgotades”, indica Mònica Casas, regidora de Cultura i Festes de l’Ajuntament del Morell. “A més, tothom ha integrat molt bé totes les mesures preventives, amb un aforament limitat al 50%, l’ús de la mascareta, la presa de temperatura, l’aplicació de gel hidroalcohòlic i les entrades i sortides esglaonades”, continua M. Jesús Valldosera, també regidora de la mateixa àrea.

Val a dir que els espectacles amb més espectadors han estat Bona Gent, de Quim Masferrer i Trópico de Covadonga, de Rodrigo Cuevas, seguits d’Els Burgarol i Els Gossos. “També cal emfatitzar l’augment de públic menor de 30 anys, que creiem que és molt important enganxar-lo al consum de cultura”, reivindica Valldosera. I, en el primer any de venda online d’entrades —a través de la plataforma elmorell.koobin.cat—, “més del 70% de localitats s’han venut a través d’aquesta via”, exposa Casas, “la qual cosa ens fa valorar molt positivament haver obert aquesta nova forma de relacionar-nos amb el públic”.

Un any en què, més que mai, la regidoria de Cultura i Festes ha apostat per la cultura segura, posant sempre al centre la salut però, alhora, cuidant un dels sectors més essencials en les nostres vides com és el de la cultura.

Redacció