.

Fichaje

Ikechukwu Tongololiki Mawakavamba Jawarapawara Uche (Aba, Nigèria, 5 de gener de 1984) es converteix en nou jugador del Gimnàstic de Tarragona SAD. El davanter centre signa un contracte fins al juny del 2017 amb l’entitat grana, més una altra temporada opcional.

‘Ike’ Uche arriba lliure a Tarragona procedent de Tigres UANL, tot i que la passada campanya, la 2015-2016, va disputar la segona volta del campionat de Primera Divisió a les files del Málaga CF. Als seus 32 anys, el jugador ha disputat 47 partits internacionals amb la selecció de Nigèria i compta amb una Copa d’Àfrica al seu palmarès. La nova incorporació grana ha estat 10 temporades a la màxima divisió del futbol estatal i ha marcat més de 40 gols en diferents equips. i més d’un centenar comptant les dues categories. Recreativo de Huelva, Getafe, Real Zaragoza, Granada, Villarreal i Málaga CF són els conjunts més importants de la seva trajectòria professional en els que ha militat el nou davanter del Nàstic.

L’últim cop que el davanter nigerià va estar a la Segona Divisió va ser a les files del Villarreal CF, on va marcar 14 gols i va assolir l’ascens de categoria amb el conjunt groguet.

Aquesta tarda, a les 18.30 hores, Uche entrenarà en solitari a les instal·lacions del Nou Estadi i demà per la tarda, a les 19.00 hores, al Complex Esportiu Futbol Salou, s’unirà a la resta de companys per realitzar el primer entrenament conjunt sota les ordres de Vicente Moreno. La seva presentació tindrà lloc la setmana vinent. En els propers dies s’informarà del dia i hora de l’acte.

/* JS para menú plegable móvil Divi */