.

CARTELL_Emprèn16

Amb l’objectiu de fomentar l’emprenedoria i contribuir a generar ocupació al territori, la Diputació de Tarragona convoca una nova edició dels Premis Emprèn, que aquest any 2016 es reformulen per adaptar-se als nous temps i arribar al màxim d’àmbits i sectors. En concret, els guardons s’atorgaran a 5 categories (Turisme, cultura i experiències; Salut i esport; Tecnologia i innovació; Eficiència energètica i sostenibilitat i Economia social) i la dotació econòmica es manté en 35.000 euros.

Aquesta quantitat es distribuirà en 5.000 euros per a cada modalitat i, a més a més, s’inclouen dos reconeixements per categoria dotats amb 1.000 euros cadascun. Amb aquesta nova distribució augmenten els premis que tenen dotació econòmica.

El concurs s’adreça a persones emprenedores del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre que vulguin posar en marxa un projecte empresarial. Les bases ja es poden consultar al web www.dipta.cat/premisempren i properament s’obrirà la convocatòria per presentar els projectes, que es podran adreçar a la Diputació de Tarragona fins al proper 31 de juliol.

Per tal d’assessorar totes aquelles persones que vulguin optar als Premis Emprèn la Diputació organitza, durant tot el mes de juny, un seguit de jornades formatives i informatives arreu del territori per proporcionar eines i coneixements pràctics enfocats a la creació i promoció de projectes empresarials. Les sessions s’iniciaran el proper 8 de juny i comptaran amb el testimoni i experiència de guanyadors i participants d’anteriors edicions dels Premis. Les inscripcions a les jornades es poden formular al web www.dipta.cat/serveis/emprenedoria. L’any 2015 la Diputació de Tarragona va dur a terme més d’un centenar d’accions d’assessorament en matèria d’emprenedoria i va oferir més d’un centenar d’hores de formació que van comptar amb 231 participants.

/* JS para menú plegable móvil Divi */