.

Aquest matí ja s'havine enretirat les pedres de l'entrada Foto: Tarragona21

Aquest matí ja s’havine enretirat les pedres de l’entrada
Foto: Tarragona21

L’Ajuntament de Tarragona ha arribat a un acord amb l’empresa Inversions i Promocions Urbanístiques Tarraco, SA per recuperar per a l’estacionament de vehicles els terrenys que hi ha al costat del camp del Nàstic i que des de feia uns quants mesos no estaven disponibles per causes alienes a l’empresa propietària. Aquest dijous al matí les pedres que bloquejaven l’entrada ja s’havien retirat.

Les negociacions dutes a terme entre l’Equip de Govern i la direcció de l’empresa fan possible que ara es recuperi aquest espai imprescindible per descongestionar la zona i millorar la mobilitat tant de persones com de vehicles. L’alcalde Josep Fèlix Ballesteros i el conseller de Territori, Josep Maria Milà, s’han mostrat molt satisfets amb aquest acord i han agraït “la bona disposició de l’empresa, facilitant uns terrenys de la seva propietat que són importants per solucionar la mobilitat i desembussar de vehicles aquest punt de la ciutat, sobretot els dies de partit al Nou Estadi”. En aquest sentit han manifestat que “la col•laboració per part de l’empresa propietària dels terrenys ha estat total i absoluta des del primer moment que es van iniciar les converses i que han culminat amb la cessió de l’espai”.

L’acord adquireix més rellevància si tenim en compte que l’afluència de persones al Nou Estadi ha augmentat i es preveu que continuï aquesta evolució en els propers partits de competició. L’ús per a estacionament ja serà possible pel dia del partit Nàstic – Mirandés.

L’acord assolit també possibilita l’ús dels mateixos terrenys com a pàrquing dissuasori a la Vall de l’Arrabassada la resta de dies. Aquesta empresa, pionera en la creació de pàrquings dissuasoris, ja té cedits des de fa anys dos espais més de la seva propietat que compleixen aquesta funció, un a l’Avinguda Països Catalans i l’altra al Cementiri.

/* JS para menú plegable móvil Divi */