.

w_900x700_15175726oviedo---nastic-010

Un cop més el Nàstic ha ensopegat fora de casa, en un partit on els grana han plantat cara amb garanties a la primera part però s’han enfonsat en una segona part en la qual cap dels dos equips han proposat jugar al futbol.
Els grana no han tingut cap oportunitat per ser optimistes i pensar en una possible remuntada, en un camp que ha tornat a ser maleït després de l’ensopegada de l’última temporada, quan amb menys en joc els de Vicente Moreno també van caure derrotats.
De l’onze del Nàstic que feia pocs mesos que havia jugat a Oviedo només repetien tres futbolistes respecte a aquell equip que el 10 de juny va jugar el darrer partit de l’última temporada a terres asturianes.
Vicente Moreno ha apostat per repetir el mateix equip que va jugar l’última setmana en aquella anomenada “revolució” en l’onze inicial, només amb l’entrada de Rocha per Tejera al mig del camp.
Els grana han tornat a ser poc efectius amb les diferents oportunitats que han tingut a la primera part i on l’Oviedo ha estat encertat en les dues arribades a la porteria de Reina.
Koné ha avançat a l’Oviedo en una rematada acrobàtica en anticipar-se a la defensa grana. El davanter de la Costa d’Ivori ha aprofitat una centrada de Susaeta per avançar als blaus en els marcadors.
El mateix Susaeta s’ha encarregat de sentenciar el partit amb un llançament de falta magistral amb cama dreta que Reina no ha pogut aturar.
Abans dues jugades d’estratègia en llançament de córner per part del conjunt grana havien acabat amb una rematada clara de Xavi Molina i un travesser de Marcos.
Els grana però un cop per sota al marcador no han estat capaços de donar la sensació de poder remuntar l’encontre.
El partit ha servit per veure el debut de Xisco Hernández amb la samarreta del Nàstic a Segona A i perquè Manolo Reina hagi jugat el seu partit número 100 a la categoria.
El tècnic del Nàstic, Vicente Moreno reconeixia que la sensació no era bona un cop es va acabar el partit. Moreno explicava també que “el Nàstic no es conforma amb aquest inici de temporada a segona A i que igual que l’Oviedo han de donar a parlar”.
La pròxima setmana arriba un dels partits marcats en vermell al calendari dels grana aquesta temporada, la visita del Llagostera al Nou Estadi amb el record d’aquella fase d’ascens.

La Fitxa:

Real Oviedo: Esteban, Johanesson, D.Fernandez, B.Gomez, Peña, Jon Erice, Vila, Nestor Susaeta, Borja Valle (Héctor Font min82), Kone (Toche min88) i Miguel Linares (Aguirre min73).

Nàstic: Reina, Xisco Campos, Iago Bouzon, X.Molina, Mossa, Rocha, Manolo Martínez, Jean Luc (Giner min57), Palanca (Xisco Hernánez min74), Emana (Álex López min62) i Marcos.

Àrbitre: Ruipérez Marín. Targetes grogues: Palanca, Molina, Manolo, Alex López pel Nàstic

Gols: 1-0 Kone (min19), 2-0 Susaeta (min37)

Estadi: Nuevo Carlos Tartiere (Oviedo) 14.622 espectadors.

/* JS para menú plegable móvil Divi */