.

.

TOTS 21

Dins dels actes de la Setmana Cultural 2018 de Creixell, aquest dimarts 24 d’abril ha tingut lloc la presentació del llibre ‘Las Fábulas del Abuelo’ de l’autor creixellenc Francesc Cuenca. L’acte s’ha realitzat a la sala d’actes del Centre Cívic, a on hi ha la Llar de Jubilats i Pensionistes Sant Jaume de Creixell i que estava plena de gom a gom. La responsable de la Biblioteca Municipal Bibliocreixell Maribel Pérez Fontanillas, ha fet la presentació del llibre i del seu autor.

Francesc Cuenca va nèixer a Valéncia fa 76 anys però viu a Creixell des de fa molt de temps. És un amant de la literatura a la que es dedica de forma amateur des de fa 30 anys. Ha escrit nombrosos poemes, epigrames, relats, contes i llegendes, així com també dues novel-les: Lazos de Sangre y Deus Vult. La Coral Els Cantaires de la Llar de Jubilats i Pensionistes de Torredembarra va posar la nota musical de l’esdeveniment. Van interpretar entre d’altres, tres cançons escrites pel Francesc Cuenca: Torredembarra, L’Havanera i el pasodoble Costa Daurada.

A la presentació hi van assistir 130 veïns i veïnes de la Vila a banda del regidor de cultura de l’ajuntament de Creixell Francesc Sentís i la 1ª Tinent d’alcalde i regidora de benestar social i gent gran Pilar Romero. L’acte es va cloure amb un berenar de germanor i amb la signatura de llibres per part de Francesc Cuenca