.

.

TOTS 21

L’acte de lliurament va comptar amb la majoria d’estudiants becats, que van tenir l’oportunitat de compartir en públic les seves experiències a l’estranger. Foto: URV

Fins a 13 estudiants de grau de la Facultat d’Economia i Empresa (FEE) van rebre ahir dijous les beques que atorga la Fundació Privada Reddis per haver fet una estada de mobilitat d’estudis durant el curs 2020-21. L’acte, que es va celebrar a la seu de la fundació, va comptar amb Daniel Recasens, regidor d’Ensenyament de l’ Ajuntament de Reus i amb  Gerard Jara Ruiz de Gaona, llicenciat en ADE per la URV i patró de la Fundació Privada Reddis, que va rebre la beca el curs 1996-97 per la seva estada de mobilitat a la Universitat de Montpellier, entre altres personalitats que van fer entrega de les beques als premiats.

Els estudiants que van fer estades quadrimestrals han rebut 656 euros, i els que les van fer anuals han rebut 1.312 euros, dels 10.500 euros en total que la Fundació Reddis ha destinat per a aquesta convocatòria. Això permet als estudiants pagar les despeses, o una bona part, de la seva estada a l’estranger.

Els estudiants premiats són: Norah Alfonso Marin, Nerea Benítez Soler, Irene Blanch Pérez, Claudia Castro Jabalera, Pau Demattey Martí, Blas Aitor Diaz González, Ainoa Lari Gomila, Aina Miquel Massana, Carolina Pàmies Pérez, Joan Pujals Garriga, Clara Sancho Balaguer, Dariya Shevchuk i Maria Vera Peralta. I Els països de destí han estat: Eslovàquia, França, Irlanda, Itàlia, Lituània, Polònia, i Regne Unit.

Durant el curs 2020-21, 17 estudiants de la FEE van fer estades de mobilitat d’estudis, tots de graus i dobles graus. De la seva banda, la Facultat va acollir 32 estudiants de mobilitat que van venir de l’estranger. El centre té 141 convenis vigents amb 35 països.

Redacció