.

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, acompanyat del seu fill i cap de màrqueting, Josep Andreu Soler. Foto:Camp d'Esports

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, acompanyat del seu fill i cap de màrqueting, Josep Andreu Soler. Foto:Camp d’Esports

El Nàstic vol refermar-se com a principal club de futbol del Tarragonès i ho vol fer fent un apropament a la resta de clubs i municipis de la comarca. Amb aquest objectiu, aquest dimecres ha presentat la campanya Junts commarca! davant diversos presidentes i alcaldes.
Josep Maria Andreu ha explicat que ‘volem créixer en nombre d’espectadors que van als partits i, a més, fer-ho en col·laboració amb altres clubs de futbol’. Ha recordat que aquesta temporada ja han jugat partits amistosos als camps del Salou i de La Floresta.
De la seva banda, el cap de màrqueting del club, Josep Andreu Soler, ha dit que ‘negociem un patrocinador per aquesta nova iniciativa’ que, entre altres propostes, estableix un concurs i el club guanyador rebrà, de manera gratuïta, l’equipament de tots els seus equips amb roba de la marca Nàstic. L’únic que es demanarà als clubs que hi vulguin prendre part es que ‘adquireixin quatre abonaments de soci’.
28 clubs de futbol al Tarragonès
La comarca del Tarragonès té una població oficial de 250.306 persones, 22 municipis, 28 clubs i 388 equips de futbol. D’aquests, 23 clubs i 15 municipis han estat presents a la reunió on ha estat plantejada la campanya.

Entre les propostes, destaca que ‘el club que porti més gent al Nou Estadi tindrà com a premi l’equipament de tots els seus equips’ i ‘cada partit que es disputi a Tarragona ‘haurà un municipi convidats i la base dels seus equips seran presentat. El Nàstic els obsequiarà amb ‘entrades per a tots els jugadors, familiars, tècnics i directius del club convidat’.
D’altra banda, els equips que acceptin formar-ne part de Junts commarca! rebran la visita de la primera plantilla del Nàstic en un partit o un entrenament, i els seus membres tindran descomptes en totes les accions que digui a terme el club grana.
Igualment, el Nàstic farà publicitat del municipi protagonista en cada jornada mitjançant el seu web i amb altres accions.
Aquestes són només algunes de les propostes que inclou la nova campanya que ha iniciat el Nàstic per dur més aficionats a les grades del Nou Estadi.

Camp d’Esports

/* JS para menú plegable móvil Divi */