.

Imatge de la sortida de la cursa Foto:Tarragona Fondistes

Imatge de la sortida de la cursa Foto:Tarragona Fondistes

Tradició i esport s’han trobat en un dels darrers actes de l’any a Tarragona.

La cursa de Sant Silvestre que han organitzat un any més els Tarragona Fondistes ha ficat el punt i final a la temporada esportiva de la ciutat. En total eren set quilòmetres aptes per tots els públics, que han recorregut la part baixa de la ciutat.

Diversió i esport s'uneixen a la Sant Silvestre tarragonina Foto:Tarragona Fondistes

Diversió i esport s’uneixen a la Sant Silvestre tarragonina Foto:Tarragona Fondistes

A nivell competitiu, Nasser Oukhelfen (masc) i Gurutze Frades (fem) han estat els guanyadors d’una prova amb més caràcter social que esportiu.

Gent amb disfresses, el color taronja com a predominant (color dels Tarragona Fondistes) i atletes consegrats com Pedro Ortega era el contrapunt perfecte per una cursa que ha celebrat la seva onzena edició en el millor moment de salut possible.

Els organitzadors, Tarragona Fondistes, han tancat inscripcions en un número simbòlic com és el 2017 però han rebutjat sol·licituds que podien haver fet que la cursa fos encara més multitudinària.

La sortida i l’arribada s’ha fet des del carrer Trafalgar al Serrallo on l’ambient era el de les grans ocacions amb un bon nombre de familiars, amics i espectadors en general que han volgut acompanyar als atletes en aquesta ja cita obligada de l’esport tarragoní per tancar l’any.

Quim P.Casadesús