TOTS 21

Gerard Oliva, no continuarà vestint la samarreta grana després d’expirar el seu contracte. Foto: Nàstic

El Gimnàstic de Tarragona ha informat aquesta tarda per mitjà d’un comunicat que demà, dimecres 30 de juny de 2021, finalitza oficialment la temporada 2020-2021. Un total de deu jugadors del primer equip, dos membres del cos tècnic i un de la secretaria tècnica acaben la seva relació contractual amb l’entitat grana, quedant lliures de qualsevol dret i obligació amb el club.

Un total de vuit jugadors en dinàmica del primer equip no continuaran defensant la samarreta grana la campanya 2021-2022 després d’expirar els seus contractes. Es tracta de Jose Aurelio Suárez, Jesús Rueda, Gerard Oliva, Roger Brugué, Lucas Prudhomme, Thomas Amang, Joel Lasso i Feras Alghamdi. En el cas del davanter R. Brugué, el futbolista va refusar la proposta contractual per seguir a Tarragona.

Mentre que el lateral dret tarragoní, Guillem Jaime, finalitza la cessió de drets signada al mercat de fitxatges de gener i torna al seu club propietari, el CD Castellón.

D’altra banda, tampoc continuarà a la disciplina del primer equip el migcampista Fausto Tienza, amb contracte en vigor pel curs 2021-2022, però que el passat 26/05 va decidir finalitzar unilateralment la vinculació entre les parts acollint-se a la clàusula de sortida que podia executar en cas de no assolir l’ascens a la categoria de plata.

En l’apartat tècnic, l’entrenador Toni Seligrat i el seu segon, Josep Maria Ferrer, finalitzen els respectius contractes. Finalment, Ferran Asensio, membre de la secretaria tècnica durant les últimes dues temporades, també finalitza la seva vinculació amb l’entitat.

Redacció