1.400 alumnes participaran al teatre interescolar a l’Auditori

Imatge de l’edició de l’any passat. Foto: Ajuntament de Vila-seca.

Entre avui i demà dimecres, tindran lloc a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca les quatre sessions de teatre interescolar, ‘Contes al terrat’. programades en el marc del Pla Educatiu d’Entorn. Amb objectiu de millorar la interacció entre escola, família i entorn social, aquesta activitat està adreçada als alumnes d’Educació Infantil i Cicle Inicial i aplegarà un total de 1.400 infants a l’Auditori.

Avui dimarts al matí han gaudit de la sessió els alumnes de l’Escola Cal·lípolis de P3 i P4, i de les escoles Miramar i Sant Bernat de P3, P4 i P5. Aquesta tarda hi assistiran els alumnes de l’Escola La Canaleta de P5, 1r i 2n, i de l’Escola Mestral de P3, P4, P5, 1r i 2n.

Demà dimecres a les 9.30 h, serà el torn dels alumnes de P3 i P4 de l’Escola La Canaleta i els de P3, P4, P5, 1r i 2n de l’Escola Torroja. A partir de les 11 del matí, hi aniran els alumnes de P5, 1r i 2n de l’Escola Cal·lípolis; els alumnes de P3, P4, P5, 1r i 2n de l’Escola La Plana i els alumnes de 1r i 2n de les escoles Miramar i Sant Bernat.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *